Ramanlı’dan uslup uyarısı

Ramanlı’dan uslup uyarısı

Siyaset Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Meclis Başkan Vekili Celal Adan'ın, Sırrı Sakık'a yönelik kullandığı hakaret ifadesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ramanlı, Meclis Başkan Vekili Celal Adan'ın, Sırrı Sakık'a yönelik kullandığı hakaret ifadesinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Milletvekilleri sadece kendi şahısları adına burada değiller, oy aldıkları insanları temsilen buradadırlar. Yani halkın yani milletin temsilcisidirler. Her şeyden önce Meclis çalışmaları içerisinde fikrine katılırız katılmayız, görüşünü beğeniriz beğenmeyiz o ayrı bir mevzu ama herkes belli bir asgari saygı çerçevesinde birbiriyle iletişim kurma becerisini göstermelidir. Olaya bu zaviyeden bakıyoruz, bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını da elbette diliyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.