İl Başkanı Çetin ve ekibi ev ziyaretlerinde

İl Başkanı Çetin ve ekibi ev ziyaretlerinde

Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 14:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Seçim çalışmalarının büyük bir kısmını ev ziyaretlerine de ayıran Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanlığı, bu doğrultuda hız kesmiyor.

İl Genel Meclis Üyesi Adayları, İl Teşkilatı ve bazen de bizzat İl Başkanı Çetin’in katıldığı iftar sonrası ziyaret programlarına, vatandaşların da olumlu mukabelede bulunduğu gözlemleniyor. Bu kapsamda, kimi zaman Başkan Muhammed Arif Çetin’in eşi de düzenlenen programlara eşlik ediyor.

‘’BAYANLARIN SAHADA OLMASI, SİYASETE DAHA BİR NEZAKET KATIYOR’’

Sıcak ve samimi diyalogların geçtiği ev ziyaretleri hakkında konuşan İl Başkanı Çetin: ‘’ Vatandaşlarımızla olan ev buluşmalarımız, siyasi bir programdan ziyade ev gezmeleri havasında geçiyor. Misafirperver halkımız kapısını açıyor, ikramlarda bulunuyor vs. Biz de zaten o sıcaklıktan ve ilgiden dolayı en az siyaset konuşuyoruz. Hatta konuşmamıza bile gerek duymadan sonsuz desteklerini, sağ olsunlar, iletiyorlar. Tabi belki de uzun süredir aradıkları sıcaklığı, ilgiyi, sevgiyi, saygıyı bizde buluyorlar. Tüm bunların yanında, elbette ki, bayanların da sahada olması, siyasete daha bir nezaket, incelik katıyor.’’ dedi. Ev gezmelerinin yanı sıra şehit ailelerine yapılan ziyaretlerin de artarak devam edeceği bilgisi, Batman İl Teşkilatı kaynakları tarafından da kamuoyuyla paylaşıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.