DEREVERİ AŞİRETİ AK PARTİ’YE KATILDI

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan’a, ‘Dereveri Aşireti’ bütün üyeleri ve çalışanlarıyla katılım sağladı.

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News



Birçok kesimden katılım daveti almalarına rağmen tercihlerini gönül bağı olan AK Parti’den yana kullandıklarını belirten Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu, alınan kararın Batman halkının ve kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu söyledi. Dereveri Aşireti’nin ileri gelenlerinden olan iş insanı Esat Ekremoğlu; “Batman’ın geleceğine yönelik ortak bir vizyon ve kararlılıkla bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, şehrimizin kalkınması ve refahı için çıktığımız bu kutlu yolda, destek, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu anlamlı bir buluşmaya imza attık. Dereveri Aşireti olarak, şehrimizin hizmetine talip olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Adil Sebati Ceylan’a tam destek verme kararı aldık. Kendisinin şehrimiz için ortaya koyduğu vizyon, samimiyeti ve gayreti, bizleri son derece etkilemiştir.” dedi. 
“BATMAN DAHA GÜZEL OLACAK”
‘Bu anlamlı buluşmada, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, şehrimizin geleceği için bir araya gelmenin önemini bir kez daha hissettik.’ diyen Dereveri Aşireti’nin ileri gelenlerinden olan iş insanı Esat Ekremoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Birlik ve beraberlik içinde, Batman’ı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek adına kararlılıkla hareket edeceğimize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle, Dereveri aşireti üyeleri olarak, Sayın Adil Sebati Ceylan’a gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Birlikte güçlü bir Batman inşa etmek için el ele vererek, şehrimizi hak ettiği yere taşıyacağız. Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize ve dostlarımıza en kalbi şükranlarımızı sunar, sağlık ve huzur dolu günler dileriz.”
“KATILIM BİZLERİ HEYECANLANDIRDI”
Dereveri Aşireti’nin AK Parti’ye katılım sağlamasının ve destek vermesinin kendilerini heyecanlandırdığını belirten AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ise, belediyede herkesin söz sahibi olacağını söyledi. Belediye Başkan Adayı Ceylan; “Bizim bir derdimiz ve halkımıza hizmet etme sözümüz var. Lafla değil, projelerimizle halkımıza gerçek belediyeciliği getirmek için geliyoruz. Onun için kentimizin ve kendimizin geleceği için 31 Mart 2024 tarihinde herkesin tam desteğini bekliyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.