“FİLİSTİN’E İSLAM ÂLEMİ SAHİP ÇIKMALI”

“FİLİSTİN’E İSLAM ÂLEMİ SAHİP ÇIKMALI”

Siyaset Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 14:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Filistin’e bütün İslam Âleminin sahip çıkmasının zamanının geldiğini söyledi.

Başkan Çetin, parti olarak Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin desteğiyle mazlum ve mağdur Filistin halkının yanında olduklarını açıkladı.

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Sayın liderimizin Grup toplantısında Gazze ile ilgili konuşmasını ayakta alkışlıyorum. Canımız feda olsun. Biz bugüne kadar yaptığımız bütün konuşmalarda kongremizde de dedik; Bugün, net bir şekilde görüyoruz ki; Gazze düşerse, Ankara da sıkıntıya girecektir. Kimse bunu farklı söylemlerle algılarla başka yere çekmeye çalışıp zalimlere hizmet etmesin. Biz ve batılı zalimler arasında sarı öküz meselesi başlamıştır, kesinlikle vermememiz lazım. Direnmemiz lazım. Mücadele etmemiz lazım birlik olmamız lazım, safları sıklaştırmamız lazım. Sayın Genel Başkanımız bugün de bunları çok net cümlelerle söyledi.” diye konuştu.

“GÜN AYAĞA KALKMA GÜNÜDÜR”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “2 haftadır Gazze’de zincirleme insani felaketler yaşanmaktadır. Soykırım raddesine ulaşan hunhar saldırılar artık sabır ve tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. 7 Ekim’den buyana 5 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz hayattan kopartılmıştır. Sayıları 1756’yı bulan çocuk ile 1000’e yakın kadın acımasızca katledilmiştir. Uluslararası toplum Gazze’deki seri ve sürekli cinayetleri tıpkı bir korku filmini izler gibi seyre dalmıştır. Türkiye bugüne kadar insani, vicdani ve hukuki tezlerini güçlü bir şekilde dünya gündemine taşıyarak akan kanın durması, insani dramların son bulması hususunda açık tarafını devamlı ibra ve ifşa etmiştir. Kudüs, Gazze, Halep güvende değilse altını çiziyorum ki Ankara'nın güvenliğinden de bahsedilemez. Direnmemiz lazım. Mücadele etmemiz lazım birlik olmamız lazım, safları sıklaştırmamız lazım.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.