Türkiye Birincisi olduk

Türkiye Birincisi olduk

Eğitim Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Büşra Öner, Mehmet Ali Gülbahar ve Hamza Görücü hazırladıkları proje ile sosyoloji alanında Türkiye birincisi oldu.

“TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ın katılımları ile Ankara’da gerçekleşti.

EKRAN ZORBALIĞI PROJESİ BİRİNCİ OLDU

TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında sosyoloji alanında finalde yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri Büşra Öner, Mehmet Ali Gülbahar ve Hamza Görücü ile Danışman Öğretmenleri Emre Arslan hazırladıkları “Ekran Zorbalığı: Gençlik Dizilerindeki Şiddetin Ekme- Yetiştirme Kuramı Bağlamında Akran Zorbalığına Yordayıcı Etkisinin İncelenmesi, Duy Beni Dizisi Örneği” projesi ile Türkiye birincisi olarak derece aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.