Real Konak‘tan bilişim festivaline destek

Real Konak‘tan bilişim festivaline destek

Gündem Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 17:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Real Konak Hotel, Batman Üniversitesi’nin düzenlediği IFEST2023 Bilişim Festivaline konaklama sponsoru olarak katılıyor.

Festival, 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında  Batman’da gerçekleştirilecek ve ‘Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik’ ana teması altında birçok etkinlik, panel, seminer ve yarışma içerecek. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, günümüzde teknolojinin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini, bunun da tüm sektörleri doğrudan etkilediğini belirtti. Sarı, “Batman turizmine katkı sağlamak için kurulduğumuz günden bu yana birçok projeye destek verdik. IFEST 2023 Bilişim Festivali de bunlardan biri. Real Konak Hotel olarak, bu anlamlı girişimin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Festival boyunca konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız ve Batman’ın hem ekonomisine hem de tanıtımına katkı sağlayacağız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.