En renkli aday adayı; Hamidi

En renkli aday adayı; Hamidi

Siyaset Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 14:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart yerel seçimleri için aday yarışı kızışırken Ak Partide en renkli, sevilen ve oldukça geniş çevreye sahip aday adayının Sabahattin Hamidi olması adaylık şansını artırıyor. 
Ak Parti Batman Belediye Başkan adaylığı için İl Başkanlığına bugüne kadar birçok partilinin başvurduğunu belirten yetkililer ‘aday konusunda ince eleyip, sık dokuduklarını halkın benimsediği son derece etkin bir siyasi kişiliği vitrine çıkaracaklarını’ dile getirdiler. 
“HAMİDİ” İSMİ BÜYÜK AVANTAJ
Yerel seçimlerde Ak Partinin zafer kazanabilmesi için tanınmış ve sevilen isimlere önem vermesi gerektiği hatırlatılarak; “Hamidi ismi Batman’da büyük bir marka ve Ak Partinin daha da güçlenebilmesi için özellikle aile içinde ön plana çıkan ‘Sabahattin Hamidi’ isminin aday olması halinde Ak Partinin Batman’da büyük bir sükse yapacağı” da ayrıca dile getiriliyor.
“GÖREV İSTENMEZ VERİLİR”
Siyasi çalışmalara aylar önce başlayan, sürekli halkla birlikte olan hatta bir dönem Ak Parti İl Başkanlığı görevi için de adı geçen Sabahattin Hamidi, kendisine adaylıkla ilgili olarak yöneltilen sorulara ise; “hangi konuda olursa olsun görev istenmez verilir. Eğer halkımız benimsiyorsa ve partimiz takdir buyuruyorsa bu kutsal yolda halkımızla birlikte omuz-omuza yürümekten gurur duyarım” dediği öğrenildi. 
“BU İSİM AİLEYİ VE PARTİYİ ZİRVEYE TAŞIR”
Siyasi gündemi ve gelişmeleri yakından takip eden Batmanlılar ise bürokrat Sabahattin Hamidi’nin ismini duyduklarında; “yönetici olarak görev yaptığı her alanda tek amacı halka hizmet olan, büyük siyasi birikimi kültürü ve vizyonu ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Hamidi, aktif siyasete atıldığında hem ailesini hem de Ak Partiyi zirveye taşıyabileceğini” dile getirip, Batman’ın Hamidi ailesi ve özellikle Sabahattin Hamidi’ye büyük güven duyduklarını vurguluyorlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.