Batman’dan İsrail’e sert tepki

Batman’dan İsrail’e sert tepki

Gündem Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu ile Peygamber Sevdalıları Platformu, Hamas'ın İsrail'e yönelik düzenlediği Aksa Tufanı operasyonuna destek amaçlı kitlesel basın açıklaması yaptı.

Gülistan Caddesinde gerçekleştirilen kitlesel basın açıklamasına siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alanda toplanan kitle, tekbirler getirip İsrail aleyhine sloganlar attı. Basın açıklamasını okuyan Platform Dönem Sözcüsü ve Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) Şube Başkanı Abdurrahim Demirtaş “Yüz yıla yakın süredir İslam topraklarını işgal ederek, kadın, yaşlı, çocuk demeden katlederek, habis bir kanser gibi büyüyen İsrail, pervasız eylemlerinin karşılığını, mutlak başarıya ulaşan aksa tufanı operasyonu ile acı acı tecrübe etmiş oldu. Bir kere daha bu günü bizlere bahşeden Allah’a hamdediyoruz. Bugün büyük bir sevinçle, Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne giden yolda elde edilen bu büyük başarıyı kutlamak, Filistinli kardeşlerimizle ve mücahitlerle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için buradayız. Sivil veya asker fark etmez, Filistin topraklarında evlerinden kovulan Filistinlilerin mülklerine istilacı böcekler gibi koşuşturarak doluşan genç/yaşlı, kadın tüm Yahudiler işgalcidir, zalimdir, katildir ve her suça ve işgale doğrudan ortaktır.  Yine haykırmayı bir vazife biliyoruz, İsrail’in başkenti ne Kudüs ne de Telaviv’dir. İsrail’in başkenti cehennemin dibidir!” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.