133. yaşında asırlık çınarı ziyaret etti

133. yaşında asırlık çınarı ziyaret etti

Gündem Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kozluk ilçe Kaymakamı Ekrem Güngör Kozluk’ta yayaşan Mehmet Reşit amcanın 133. Yaş günü dolayısıyla doğum gününü kutladı.

Kaymakam Güngör koordinesinde başlatılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen “Kozluk’un Çınarları Projesi” kapsamında Kaymakam Güngör; Bölgemizin en uzun ömürlü insanı olan ve ilçe Geçitaltı köyünde ikamet eden 100’ü aşkın yaşıyla yıllara meydan okuyan Hacı Mehmet Reşit Ak amcayı ziyaret ederek, doğum gününü kutladı.

UZUN ÖMÜRLÜ SIRRINI VEREN REŞİT AMCA “MANEVİYAT, ÇOK ÇALIŞMA, TEMİZ HAVA, TEMİZ SU’

Nükteli konuşması yüzlerde tebessüm oluşturan, yüzlerce torunu olan ve yakın tarihimizde yaşanan olayları berrak hafızasıyla hatırlayan, anıları ve tecrübesiyle insanları kendine hayran bırakan Hacı Mehmet Reşit Ak, uzun ömürlü olmasının sırrını başta maneviyat, çok çalışma,  temiz hava, temiz su, ilçenin doğal balı olan Mereto Balı ve diğer organik ve bitkisel ürünleri ile beslenmesinin sağladığını belirtti. Ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mehmet Reşit amcanın 133. Yaş günü dolayısıyla doğum gününü kutlayıp hediyeler veren Kaymakam Güngör, misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek kendisine daha nice sağlıklı ve uzun ömür dileklerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.