Master Realtor-Maliyetine Ev Batman Şubesi Açıldı

Master Realtor-Maliyetine Ev Batman Şubesi Açıldı

Gündem Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 11:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Master Realtor - Maliyetine Ev Batman Şubesi törenle açıldı. Alışılagelmiş emlakçılık sistemine farklı bir boyut kazandırmayı kendine misyon edinmiş bir Türk markası olan Master Realtor bayisi yapılan duaların ardından hizmete açıldı.

"Önce tapunu alırsın, sonra ödemeyi yaparsın" sloganıyla hizmet verecek olan  Master Realtor'un açılışına BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, BESO başkanı Sıddık Çiftçi, BARO başkanı Erkan Şenses ve seçkin bir davetli toplulğu katıldı. Tilmerç mahallesi Sosin Caddesi üzerinde hizmete giren Master Realtor 300 metre karelik bir alana sahip olup 20 danışman kapasitesinde hizmet verecek. Maliyetine Ev markası müşterilerinin yüzde 100 garantili yüzde 100 güvenli maliyetine mülk sahibi olabilmeleri için Türkiye geneli projelerini üretmeye devam ediyor.  Marka, ‘Önce tapunu alırsın, sonra ödemeni yaparsın’ mottosu ile hizmetini vermediği hiçbir şey için ödeme kabul etmiyor. Hizmet verdikçe aldığı ödemeler ile müşterilerine tam güvence sağlıyor. Mülk alım sistemini adeta baştan yazan marka; kredi, banka, faiz, kefil işlemlerini ortadan kaldırarak müşterilerini peşinat ve taksitlerle bütçelerine uygun projelere dahil ederek onların mülk alım süreçlerini de kolaylaştırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.