KETEM açıldı

KETEM açıldı

Gündem Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi hizmete açıldı.

Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.

VALİ CANALP “ÜCRET YOK, RANDEVU YOK, ERKEN TEŞHİS VAR”

Kanserle mücadelede toplumun kanser konusundaki farkındalığını artırarak, erken tanı ve etkili tedavi imkânlarını sağlamak üzere hizmet yürüten Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezinde, kadınlara rahim ağzı kanseri taraması, meme kanseri taraması, kadın ve erkeklere kolon (bağırsak) kanseri taraması hizmetleri verilmektedir. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü Hizmet binasında; Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri (Diş Hekimi), Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı (Diyetisyen), Psikolojik Danışmanlık Hizmeti (Psikolog) ve KETEM hizmetleri ücretsiz verilmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.