Okullarda uyum programı başladı

Okullarda uyum programı başladı

Gündem Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Mehmet Emin Şimşek ilkokulunu ziyaret ederek okula uyum programına katılan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıflar için hazırlanan okula uyum programı Bakanlığın belirlediği takvim doğrultusunda başladı.  Müdür Kurtaran, Mehmet Emin Şimşek ilkokulunu ziyaret edip başlayan uyum programı ile ilgili okul yönetici ve öğretmenlerden bilgi aldı.

TÜM KADEMELER 11 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kurtaran, minik öğrencilerle ve velileriyle bir süre sohbet edip hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kurtaran, daha sonra Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle öğretmenlere yaptığı çevrim içi hitabı programına katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.