TURGUT ÖZAL BULVARI İKİ GÜN BOYUNCA ASFALT ÇALIŞMALARI NEDENİYLE KAPALI

Batman Belediyesi tarafından Diyarbakır Caddesi’nin (Turgut Özal Bulvarı) Atatürk Parkı ile Esentepe Kavşağı arasında yapılacak asfalt yenileme çalışmalarından dolayı cadde gidiş ve dönüş yolu iki gün boyunca araç ve yaya trafiğine kapalı kalacak.

Gündem Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 10:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Belediyesi tarafından  Turgut Özal Bulvarı’nda (Diyarbakır Caddesi) yer alan Atatürk Parkı ile Esentepe kavşağı arasında çift yönlü olarak (gidiş-geliş) yol asfalt yenileme çalışması yapılması nedeniyle kapalı.

Belediye tarafından yapılan açılmada “12 Kasım Pazar günü 22.00 saatleri arasında ana arterler kapatılarak trafik akışı yan yollardan sağlanacaktır. Bahsi geçen bölgeyi kullanacak sürücülerimizin ve yayaların trafik görevlilerine ve trafik işaretlerine uymasını, yan yollarda yoğunluk yaşanmaması adına parklanma yapılmamasını ve alternatif güzergahların kullanılmasını önemle rica ederiz.” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.