‘Gençlerimizi bu illetten kurtaralım’

‘Gençlerimizi bu illetten kurtaralım’

Siyaset Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu bile büyük bir başarıdır” dedi.

RAMANLI’DAN MÜDÜR KIRAÇ’A ZİYARET

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Ramanlı, uyuşturucu ile mücadelede emniyetin yaptığı çalışmalar ile birlikte uyuşturucuya bulaşmadan önce koruyucu önlemlerin de alınması gerektiğini söyledi. Uyuşturucu ile mücadelede sadece emniyetin değil tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret eden Ramanlı, müftülük, milli eğitim, gençlik spor il müdürlüğü, basın, hukukçular, emniyet ve siyasetin bir bütün olarak elini taşın altına koyarak bu mücadelede aktif olması gerektiğini ifade etti. Milletvekili Ramanlı’ya uyuşturucu, hırsızlık ve asayiş olayları ile bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kıraç, Ramanlı ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.