DEVA ‘DAN HUMMALI ÇALIŞMA

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kaldı, DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı yönetimi ekip çalışması kapsamında gece gün düz demenden esnaf, vatandaş ve ev ev dolaşıp çalışmalarını Aralıksız sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 12:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

DEVA Partisi Batman İl başkanı Şehmus Yılmaz Belediye Başkan Adayı Erdi IŞIK, Merkez İlçe başkanı Kadafi Baktaş ve parti heyeti MÜSİAD (Müstakil sanayici ve işadamları) Derneği Başkanı İrfan ÖZDEMİR ve ASRİAD (Asrın işadamları)Dernek Başkanı Remzi İnsel ile görüştü.

DEVA’nın her zaman toplumsal ve insan merkezli bir çalışma yürüttüğünü belirten İl Başkanı Sayın Şehmus Yılmaz, DEVA kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

Konuşmasının ardından Belediye Başkan Adayı Erdi Işık, ise  “Bizler sahanın her yerindeyiz. Seçim çalışmalarımız sokak sokak Cadde Cadde ev ev devam ediyor. Genel başkanımız Ali Babacan selamlarını iletiyoruz İnsanımızla bir araya gelip talep ve ihtiyaçlarını dinlemek bizim görevimiz. İnsanların faydasına çalışan istihdam yaratan üretime ve ekonomiye katkı sunan STK temsilcilerimizle bir araya gelip çalışmaları hakkında sohbet ettik. Başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.