Ayşe Kara vip güzellikten Raman-Der üyelerine %30 indirim

Ayşe Kara vip güzellikten Raman-Der üyelerine %30 indirim

Gündem Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu ile Batman Raman-Der arasında indirim sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeyle üyelere yüzde 30 indirim imkânı sağlandı.

Batman Raman-Der Başkanı Ferzent Turan, Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu ile yapmış oldukları sözleşmeyle derneklerine kayıtlı üyelerin ve birinci derecede yakınlarının yüzde 30 indirim sağlandığını belirtti. Turan, “Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu ile yapmış olduğumuz sözleşmeyle üyelerimize güzel bir imkân sağlamış bulunmaktayız. Üyelerimiz Ayşe Kara Vip Güzellik Salonuna giderek yüzde 30 indirimden faydalanabilirler. Bu indirimden üyelerimiz ve birinci derece yakınları faydalanabilir. İndirim protokolünde emeği gecen Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu işletmecisi Ayşe Kara ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu işletmecisi Ayşe Kara ise indirimden faydalanmak isteyen Batman Raman-Der üyeleri ve yakınlarını salona beklediklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.