Batmanlı Şef’ten büyük başarı

Batmanlı Şef’ten büyük başarı

Gündem Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Batmanlı Şef İsmail Gül’ün  mutfak yolculuğu, Miami'deki Wet Restaurant'ta Yönetici Şef olarak başlayan on yılı aşkın bir süreye yayılıyor.

Kaliforniya'daki Montage Hotel'de ve İstanbul'daki Nusret Steak House'da Chef de Partie, Dubai'deki Four Seasons'da Nusret Steak House'da Şef olarak görev alan Şef İsmail, daha sonra İstanbul'daki Naif Restaurant, Bodrum Yalıkavak ve Nola Restaurant'ta uzmanlığını sergiledi. Cibalikapı ve Agora Balık Restoranlarında deniz ürünleri ustalığını daha da pekiştirdi. Casa Almenara'nın yeni menüsünde yer alan Şef İsmail'in seçkin yemekleri arasında Abuela'nın Empanada'sı (biftek, oaxaca peyniri, pico, avokado, krema), Chilaquiles (çırpılmış yumurta, tortilla, adobo biber, avokado, kişniş), Tres Tacos (tinga, karides ve birria tacos eşlik ediyor) ve Abuela'nın Çikolatalı Turta (portakal, esmer şeker, kırıntı) yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.