“Bir yılda önemli adımlar attık”

Görevi devralmasının üzerinden bir yıl geçen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem Yayın: 01 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2023 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

27 Şubat 2022 yılında yapılan seçimle görevi devralan ve bir yıl gibi kısa bir sürede önemli çalışmalar yürüten Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Çiftçi, bir yılın özetini basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmayı düşündüklerini ama ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı ileri bir tarihe aldıklarını duyurdu.

“ESNAFLARIMIZIN YANINDA DURDUK”

Başkan Çiftçi, “Batman’a ve esnaflarımıza hizmette bir yılımızı geride bıraktık. Görevi aldığımız günden bu güne kadar esnaflarımız için çeşitli anlaşmalar, projeler, danışmanlık hizmeti, eğitimler, seminerler ve buna benzer birçok adım attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bunların hepsini geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna paylaşmayı düşünüyorduk. Ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı programımızı ileri bir tarihe almış olduğumuzu duyuruyorum.  28 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor. Kimin ne ihtiyacı olmuşsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık ve her zaman esnaflarımızın yanında durduk” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.