Vali Canalp, okul idarecilerine seslendi: Okulların durumunu daha iyi analiz edeceğiz

Vali Canalp, okul idarecilerine seslendi: Okulların durumunu daha iyi analiz edeceğiz

Gündem Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 16:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi (EBAP) Değerlendirme Toplantısı Vali Ekrem başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıda; Vali Canalp’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi içerisinde yürütülen çalışmalar ele alınarak değerlendirildi.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzmanları tarafından proje kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan sunumun ardından Vali Canalp,  merkez, ilçe ve köy okulları müdürlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

“KIYASLAMA YAPIN”

Daha sonra okul idarecilerine hitap eden Vali Canalp, “Genel olarak baktığımız zaman maksimum puanlara göre orta altı seviyelerde olduğumuzu görebiliyoruz. Bu bir açıdan iyidir. Çünkü hala önümüzde dolduracağımız koca bir alan var. Projenin güzel bir tarafı da budur, bu yıl okul birincisi olan önümüzdeki yılda durumunu kaybedebilir. Dolayısıyla bu verilerle okulun durumunu daha iyi analiz etme ve bir önceki yıl ile kıyaslama şansımız olacak. Burada tüm okul müdürlerimiz kendi kıyaslamalarını yaparak kategorik olarak kendi okulunun nereye gittiğini görmüş olacaklar” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.