Ramanlı’dan Hasankeyf’e çıkarma

Ramanlı’dan Hasankeyf’e çıkarma

Siyaset Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 15:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Hasankeyf ve köylerini ziyaret ederek, “Kültür ve Turizm Şehri olan Hasankeyf’imizi hak ettiği seviyeye çıkarmak için elbirliği ile çalışacağız.” Dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Hasankeyf ilçe ve köylerine ziyarette bulundu. Ramanlı, Hasankeyf ziyaretinde ilk olarak yeni atanan Kaymakam M. Ali İmrak’ımakamında ziyaret etti. Hasankeyf’in tanıtımı, turizm alanında eksiklikler ve internet konularının konuşulduğu buluşmada Ramanlı, Hasankeyf’in tanıtılması onun değerlerinin yaşatılması konusunda her çabanın kıymetli olduğunu ifade etti. Hasankeyf için beş yıllık görev süresinde çalışmalar yapacaklarını aktaran Ramanlı, “Milletimiz bize bu vazifeyi teslim etti. Bu süre zarfı boyunca memleketimiz için, Hasankeyf için neler yaptık, hangi hizmetleri başardık diye arkamıza baktığımızda milletimizi memnun ettiysek görevimizi layığı ile yerine getirmişizdir inşallah.Kültür ve Turizm Şehri olan Hasankeyf’imizi hak ettiği seviyeye çıkarmak için elbirliği ile çalışacağız.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.