Arıcılık ve bal üretimi geliştirilecek

Arıcılık ve bal üretimi geliştirilecek

Gündem Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’da Arıcılığın geliştirilmesi ve bal üretiminin artırılması amacıyla Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün çalışmaları devam ediyor.

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeler kapsamında Batman Belediyesi ve İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla üreticilere dağıtılacak sepet ve polen tuzaklı kovanların dağıtımı ile ilgili Müdür Mehmet Aydın'ın başkanlığında İlçe Müdürleriyle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

ÜRETİCİLERE POLET TUZAKLI KOVAN DAĞITILACAK

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün hazırladığı projeler ile Arıcılık ve bal üretiminin yaygınlaştırılmasıyla dar gelirli çiftçilere ek gelir yaratılarak, üretim koşullarının iyileştirilmesi, arıcılık yapan üreticilerin kaliteli, organik ve piyasa değeri olarak bal ve arı ürünlerinin üretilmesi konularında eğitilip, desteklenerek ve ürünlerinin pazarlanmasında yardımcı olunarak arıcılık yapan vatandaşların gelirlerinin artırılması amaçlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.