GAZETEMİZ KUTLANIYOR

GAZETEMİZ KUTLANIYOR

Gündem Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 16:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Gazetemizin 7. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yayımlanan kutlama mesajları

 

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu

7 Yıldır Batman'ın sorunları ile yakından ilgilenen, ilkeli ve tarafsız yayın politikası ile ilimizin önemli basın kuruluşlarından biri haline gelen Batman Olay Gazetesi'nin 7 yaşını kutlar, imtiyaz sahibi Bulut Kutlu başta olmak üzere gazetenin tüm çalışanlarını tebrik ederim.

++++++++


Uz. Dr.Semih CANPOLAT 
Batman İl Sağlık Müdürü

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim. 

++++++


Hüseyin Ekmen
Türkiye Emekliler Derneği Başkanı

Batman’ın güzide basın kuruluşlarından biri olan Batman Olay Gazetesinin yeni yılını kutlar, Bulut Kutlu nezdinde gazetede emeği geçenleri tebrik ederim.

+++++++

BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi 

Yayın hayatına başladığı 5 Haziran 2017 yılından bugüne, yerel basınımızın bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Olay Gazetesi'nin tüm yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

++++++++

Gazeteci Nizamettin İzgi

Gazeteniz Olay'ın 7. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Görevini hakkıyla yapanları her zaman takdir ediyorum. Sende takdir ettiğim meslektaşlarımın arasındasın.
Bu duygularla kuruluş yıldönümünüzü kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim.

+++++++

Gazeteci Fazıl Sezer 

Batman Olay Gazetesinin 6. yayın yılını geride bırakıp 7. yıla girmesi nedeniyle başta gazete imtiyaz sahibi Sayın Bulut KUTLU olmak üzere gazetenin her kademesinde çalışan tüm meslektaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim.  


++++++

Doğunun Nabzı Gazetesi & Haber Portalı 
Mehmet Salih Seyhan

Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Batman Olay Gazetesinin yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Batman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.


++++++

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.