BAŞARAN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIM

BAŞARAN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIM Uzun Yıllar Türkiye Petrolleri’nde çalışıp 2017 yılında emekli olan Makine teknisyeni Nizamettin Başaran, Fatih Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Çevresinin ısrarı üzerine Fatih Mahallesinden Muhtar adayı o

Siyaset Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

 

Uzun Yıllar Türkiye Petrolleri’nde çalışıp 2017 yılında emekli olan Makine teknisyeni Nizamettin Başaran, Fatih Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

Çevresinin ısrarı üzerine Fatih Mahallesi’nden Muhtar adayı olduğunu söyleyen Nizamettin Başaran, “Yıllarca Türkiye Petrollerinde çalıştım 2017 yılında emekliliğe ayrıldım ayrıca Makine teknisyenliği yapmaktayım, sürekli mahalle sakinleriyle dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışma ile birlikte mahallemize güzel işler ve güzel projeler üretmek için mahalle halkının da desteğiyle muhtar adayı olmaya karar verdim. Amacım hem yerel yönetimler hem de devlet kurumlarıyla işbirliği içerisinde olup, mahallem adına güzel işler yapmak istiyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.