Oda çalışıyor esnaf kazanıyor

Oda çalışıyor esnaf kazanıyor

Gündem Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Çiftçi ‘Üyelerimizin maliyetini düşürmek için çalışıyoruz’

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve ACARSAN Petrolarasında imzalanan protokol ile BESO üyelerinin faydalanabileceği akaryakıt indirimi için anlaşma yapıldı.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Başkanlığı devraldığı günden bugüne üyelerine yönelik çalışmalar yapmaya devam eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin artan maliyet giderlerini düşürmek için farklı farklı kurumlar ile anlaşmalar imzalayarak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na büyük bir değer kazandırıp hem de esnafın yükünü hafifletmeye çalışıyor. Başkan Çiftçi yeni bir anlaşmaya imza atarak üyelerinin akaryakıtı indirimli almalarını sağlamak için bir akaryakıt firmasıyla protokol imzaladı.

‘AMACIMIZ ESNAFLARIMIZIN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin ticaretini ve sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı yapıyoruz. Üyelerimizin artan maliyet giderlerini düşürmek için birçok sektörden kurumlar ile indirim anlaşmaları yaparak bir nebze de olsa yüklerinin hafifletmeye çalışıyoruz. Üyelerimizin en büyük giderlerinden biri olan yakıt giderini azaltmak için ACARSAN Petrolile protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol sonrasında Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belgeyi akaryakıt şirketine tanımlayan üyelerimizebenzin alımında %1 motorin alımında %5 + %3 liste fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Detaylı bilgi almak isteyenler 0555 074 73 70 numaralı ALO ESNAF hattımızı arayarak veya odamıza gelerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirler. Üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Yaptığımız anlaşmanın tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin indirimli akaryakıt alacakları firmanın adresi: Gültepe Mah. Yeni Diyarbakır yolu üzeri Bizim Toptan yanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.