1500 KİŞİYE İŞ

Gıda Toptancıları Organizesi yapımı için kolları sıvadı

Ekonomi Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Gıda Toptancılar Derneği Başkanı Süleyman Emek, hedeflerinin Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi olarak yeni organize’de yaklaşık  bin 500 kişiye istihdam sağlamak, ayrıca Batman’ın trafik sorunu büyük oranda rahatlatmak ve Batman’ı üretim ve ihracat merkezi yapmak, dedi.

Batman Gıdacılar Derneği yönetimi ve üyeleri, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir kefede  kahvaltıda bir araya geldi.

Batman Gıda Toptancılar Derneği Başkanı Süleyman Emek, ve üyeler yapılan kahvaltının Basını bilgilendirdiler.  hedeflerinin Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi olarak  yeni organizenin yaklaşık olarak bin 500 kişiye istihdam sağlanacağını, Batman’ın trafik sorunu büyük oranda rahatlayacağını  ve Batman’ı üretim-ihracat merkezi yapmak için ellerinden  gelen çabayı göstereceklerini belirten Emek "Batman gıdacıları tarafından iki sene önce kurulan derneğimiz Batman’da gıda alanında faaliyet gösteren şirketleri bünyesine katarak üye sayısını 170’e çıkarmış olup bir yıldır S. S. Batman Gıdacıları Yapı Kooperatifi olarak faaliyetlerimize başladık,” dedi.

 

Konuşmasının devamında emek,”Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrulusunda üretim, istihdam, ihracat şiarıyla kolları sıvayan yönetim kurulumuz; Batman’a gıda organizesi kurmak için birinci organizenin karşısında 220 dönümlük araziyi üyelerimizle birlikte satın almıştır. Bu süreçten sonra imar durumu ile ilgili Sayın Valimiz Ekrem Canalp, Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ve bürokratlarımızın önemli katkılarıyla özel imarımızı almış bulunmaktayız.

Bundan sonraki süreçte Sayın Valimiz ve Vekilimiz Ferhat Nasıroğlu’nun imara açılan yerde altyapı çalışmalarına destekleri sonrasında, Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi olarak biz de yeni organizenin yaklaşık olarak bin 500 kişiye istihdam sağlayacağını, Batman’ın trafik sorunu büyük oranda rahatlatacağımızı ve Batman’ı üretim-ihracat merkezi yapmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.