TPAO KRİSTAL PARK’IN ESKİ EMEKTARLARI BİR ARAYA GELDİ

TPAO KRİSTAL PARK’IN ESKİ EMEKTARLARI BİR ARAYA GELDİ

Yaşam Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 11:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı Kristal Park ‘ta çalışıp emekli olan ve her yıl genelleştirdikleri eski emekliler ve çalışan personeller bir arada etkinliği kapsamında 13’cüsü Batman organize sanayi sitesi içinde bulunan ünlü Ali Usta et lokantasında gerçekleşti.

 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kristal Park ‘ta 1990 ve 2011 yılına kadar çalışıp emekliye ayrılan ve halen aktif çalışan garson, aşçı, fırıncı ve yönetici olarak çalışıp emekli olan yaklaşık 20 personel Batman organize sanayi sitesi içinde bulunan ünlü Ali Usta et lokantasında yemekte bir araya geldiler.

Etkinliği düzenleyen Türkiye petrolleri personeli  Mehmet Altun, bu yıl  13’cüsünü  yaptığımız eski kristal park emeklileri ve aramazda halen bazı ünitelerde çalışan personeller olarak Sanayi sitesinde bulunan ünlü Ali Usta et lokantasında yemekte  bir araya geldik. Amacımız emekliliğe ayrılan ve halen aktif çalışan eski kristal park çalışanları olarak bir araya gelip sohbet etmek ve eski günleri tekrar canlandırmak,” dedi.

Katılanlar ise çok güzel bir etkinlik olduğunu, organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ederek eski günleri yad ederek, duygulu anlar yaşadıklarını ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.