HEDEP’de başvurular devam ediyor "Halk belirleyecek”

HEDEP’de başvurular devam ediyor "Halk belirleyecek”

Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 15:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim kabul komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Yeniden HEDEP, Yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapımız çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ediyor” denildi.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Komisyon olarak başvuruları almaya devam ettiklerini bildiren İl Yöneticisi Kadri Tekin yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu aktardı. Şuana kadar gerek belediye eş başkanlığı, ilçe belediyeleri eş başkanlıkları, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirten Tekin, bunun partimize güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi. Tekin: “Başvurularımız 9 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.