“Güvenli Okul“ toplantısı yapıldı

“Güvenli Okul“ toplantısı yapıldı

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 12:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 2. dönem "Güvenli Okul” Toplantısı Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında gerçekleştirildi.

Okul onarımları, okul güvenliği ve taşımalı eğitim gündem maddelerinin konuşulduğu toplantıda okulların ve okul çevrelerinin daha sağlıklı ve daha güvenli hale getirilmeleri için yapılacak çalışmalar görüşüldü. "Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi" (EBAP) bilgilendirme ve değerlendirmenin de yapıldığı toplantı, Kaymakam Güngör’ün okul müdürlerinin taleplerini dinlemesi ile devam etti. Hükümet Konağı Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Ekrem Güngör, Belediye Başkanı Ayhan Eren, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Aytaç Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.