Parla Butik’ten depremzedeler destek

Parla Butik’ten depremzedeler destek

Gündem Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde faaliyette olan Parla Kadın Giyim Mağazası yeni sezon kışlık ürünlerinin tamamını özenle paketleyerek deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken deprem bölgelerine yardım kampanyaları devam ediyor. Gültepe’de mağazası bulunan Parla Butik Kadın Giyim Mağazası, Batman’da başlatılan seferberliğe önemli bir destekte bulundu. İçerisinde İkili eşofman takımları, tunikler, ceketler, pantolonlar ve şallardan oluşan 14 koliyi özenle paketleyerek deprem bölgesi Hatay’a gönderdi. Konuyla ilgili konuşan mağaza sahibi Züleyha Uyanık, “Ülkemizde meydana gelen depremle yıkıldık. Deprem bölgesinden aldığımız bilgilerde kadınlarımız için kıyafet ihtiyacı olduğunu öğrendik. Hollanda’da ikamet eden bir akrabamızın desteğiyle mağazamızda bulunan kışlık ürünlerimizi deprem bölgesi Hatay’a göndermek üzere yardım tırına teslim ettik. Allah kabul etsin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.