GIYABİ CENAZE NAMAZI

GIYABİ CENAZE NAMAZI

Gündem Yayın: 26 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.02.2023 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Kahramanmaraş merkezli meydana iki büyük depremin yarattığı yıkım ülkeyi derinden etkiledi. Depremlerin son bulması için ise Batman’da bir araya gelen İslami STK'lar, 16 il ve 1 ilçede eşzamanlı toplu dua ile gıyabi cenaze namazı kılındı.

Depremlerin son bulması amacıyla İTTİHADUL ULEMA ve Peygamber Sevdalıları Vakfı öncülüğünde İslami STK'ların da destekleriyle Batman'da toplu dua, istiğfar ve gıyabi cenaze namazı programı düzenlendi. Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Adana, Bingöl, Elazığ, Şırnak, Bitlis, Mardin, Kızltepe, Kayseri, Van, Muş, Konya ve Siirt olmak üzere 16 il, 1 ilçede eş zamanlı olarak toplu dua ile gıyabi cenaze namazı kılındı. Batman’da ise Şerzan Kurt Parkında saat 12.30'da düzenlenen programa halk yoğun katılım sağladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.