GAZETECİLERDEN MİD- DER ‘E ZİYARET

GAZETECİLERDEN MİD- DER ‘E ZİYARET

Yaşam Yayın: 02 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 02.09.2023 17:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman’da görev yapan yerel ve Ulusal basın kuruluş temsilcileri, Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) Başkanı Berati Mehmetoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Batman’da görev yapan Anadolu Ajansı temsilcisi İbrahim Toprak, muhabir Ahmet Işık, Demir Ören Haber ajansı temsilcisi Bayram Ayhan, Batman sonsöz gazetesi Muhabiri Alican Atak, Batman medya Gazetesi Muhabiri Recep Akın ve Batman Olay gazetesi Muhabiri Şehmus Ustabaşı,1998 yılından günümüze dek Batman ‘da faaliyet gösteren Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) Başkanı Berati Mehmetoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, güncel konular, derneğin faaliyeti ve sorun ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken basın mensupları da yaşadıkları bazı zorlukları yönetimle paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Mehmetoğlu ve yönetime Basın mensupları yaptıkları ziyaretin çok yararlı geçtiğini belirterek duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ardından Toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret programı sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.