Burak Gross’un 3. yılına büyük ilgi

Burak Gross’un 3. yılına büyük ilgi

Gündem Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman'ın İncisi Burak Gross, açıldığı ilk günden itibaren birçok ilke imza attı ve 3. yılını büyük bir coşkuyla kutluyor.

Geleneksel hale gelen yıldönümünde binlerce çeşit üründe büyük kampanyalar düzenleyerek, ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemde halkımıza bir nebze de olsa nefes aldırıyor. Burak Gross, konsepti ve ürün çeşitliliği ile ulusal zincir marketlere alternatif bir hizmet sunuyor. Batman'daki tedarikçilerden büyük oranda ürün temin ederek, kendi halkına da destek veriyor.

VATANDAŞ İNDİRİME KOŞTU

Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce ürünü ya maliyetine ya da maliyetinin çok altında bir fiyatla müşterilerine sunuyor. Fiyatların hızla yükseldiği dönemlerde ortaya çıkan sahte ürün problemine de son derece hassas yaklaşan mağaza, sattığı her ürünün üretici firması ile birlikte arkasında durarak koordineli bir çalışma yürütüyor. Burak Gross, Batman halkına uygun bir konseptle hizmet vermeye devam ederken, büyüme konusunda da aynı hassasiyeti taşıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, Batman halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarını belirterek, değerli halklarına minnet duygularını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.