MİDYAT BELEDİYE BAŞKANININ’DAN HUMMALI ÇALIŞMA

MİDYAT BELEDİYE BAŞKANININ’DAN HUMMALI ÇALIŞMA

Gündem Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 15:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (MİD-DER) Başkanı Berati Mehmetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu Midyat Belediye Başkanı ve iş insanı Veysi Şahin’i ziyaret etti.

 

 Ziyaret sonrası Gazetemize yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şahin, amaçlarının ilçeye güzel hizmetler kazandırmak olduğunu söyledi.

 

‘’Amacımız Midyat halkımıza güzel hizmetler sunmaktır’’ diyen başkan Şahin, ilçenin güzel bir çehreye kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

 

Şahin, ‘’İlçemizin Altyapı ve Üstyapı çalışmaları tamamlandı. Midyat’ın yaşanılabilir güzel bir ilçeye kavuşması için farklı mahallelerimizde çalışmalarımız sürüyor.  Kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilme çalışmaları yaptık. Daha önceden askeri gazino olarak faaliyet gösteren binayı yıkıp yerine park ve yeşil alan kazandırdık. Bu ve buna benzer sayısız projelere imza attık, atmaya devam ediyoruz,” dedi.

 

 

 20 BİN HANE DOĞAL GAZA KAVUŞTU

Ayrıca İlçenin 20 bin hanesini doğal gazla buluşturduklarının altını çizen Şahin, şöyle devam etti.

”30 bin hanenin 20 binini doğal gaza kavuşturduk. Geri kalan  10 bin hane için  gerekli çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ayrıca doğal gazın ilçemize gelmesiyle birlikte esnafımıza da bir canlılık geldi.

 

‘’KIZ YURDU KISA SÜREDE BİTECEK’’

Öte yandan vefat eden anne ve babasının ismini yaşatmak için ilçeye kız yurdu kazandırmak için çalışmalara başlayan Şahin, kız yurdu inşaatının devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

 Şahin,” 200 kapasiteli kız öğrenci yurdu için çalışmalara başladık. Bitmesi ile beraber ilçemiz modern bir öğrenci  yurduna kavuşacak. Babam 'Haci Ali ve Annem,  Naime Şahin'in adını bu yurtta yaşatacağız. Kız öğrenci yurdu 6 bin metrekare kapalı alanda yapılıp 208 yatak kapasitelidir. 70 odaya sahip olacak olan ve yatay mimari şeklinde inşa edilen yurdumuzu kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz’’

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.