Yollar köstebek yubasıne döndü

Yollar köstebek yubasıne döndü

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki kaldırımlar adeta köstebek haline geldi. Yeni yerleşim alanlarından Yenişehir ve Kardelen Mahallesindeki kaldırımlar, alt yapı ve yeni yapılan inşaat çalışmaları  nedeniyle iki yıldan bu yana darmadağın hale geldi.

Üniversite yolunun bulunduğu güzergahta okullara gitmek isteyen öğrenciler bozuk kaldırımlar nedeniyle okullarına ulaşmakta zorluk çekiyor. TOKİ ve bölgedeki mahalle sakinleri, yaklaşık üç yıldan buyana sorunu ilgililere iletmesine rağmen çözüm bulunamadığını ifade etti. Öğrenci velileri ve mahalle sakinleri, '' yazın, toz topraktan kış aylarında ise çukur ve çamurdan kaldırımları kullanamaz hale geldik. Yetkililerden kaldırımların bir an önce onarılmasını istiyoruz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.