Duble yol için ilk kazma vuruldu

Duble yol için ilk kazma vuruldu

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kent girişinde bulunan tek şeritten duble yola dönüştürülecek 7 kilometrelik yol için ilk kazmanın vurulduğu yerde incelemelerde bulundu.

Batman Diyarbakır istikametinde bulunan ve tek şeritli olan 7 kilometrelik kara yolunun duble yola dönüştürülmesi için ilk kazma vuruldu. Çalışma öncesi Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ile birlikte şantiyede ve sahada incelemelerde bulundu.

TEK ŞERİTTEN DUBLE YOLA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Projenin detayları ile ilgili Bayındır'dan bilgi alan Nasıroğlu, tek şeritli yolun duble yola dönüştürülmesinden sonra yaşanan trafik sıkışıklığının giderileceğini ve trafikte rahatlama olacağını söyledi. Yol üstünde ikinci bir köprü ve 4 kavşağın da yapılacağını kaydeden Nasıroğlu, yol medeniyettir anlayışıyla Batman'ın giriş yol ağının daha modern hale gelebilmesi ve yol konforunun artması için yoğun çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.

‘VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ’

Nasıroğlu, " Bizim için son derece önemli olan Batman Diyarbakır karayolunu duble yol yapmak için ilk adımı attık. Bu konuyu daha önce Ulaştırma Bakanımız sayın Abdülkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürümüz ile görüşmüştüm. Bu görüşmelerin neticesinin faydaya dönüştüğünü görmek beni son derece mutlu etti. Bir işi başlatmak önemli, başlattık mı o iş bitiririz. Yol bizim işimiz.  Verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Batman'ın kangren olmuş yaralarına merhem süreceğiz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.