Miting gibi büro açılışı

Miting gibi büro açılışı

Siyaset Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da Yeşil Sol Parti’nin büro açılışında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Batman halkına güvendiklerini ifade ederek Batman’ın 5-0 yapması gerektiğini vurguladı.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Batman’da bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılışta Halkların Demokratik Partisi (HDP)  Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Batman Milletvekilli Feleknas Uca, HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, HDP Diyarbakır milletvekili İmam Taşçıer, HDP, DBP, Yeşil Sol Parti il örgütlerinin yani sıra çok sayıda kişi yer aldı.

‘BATMAN’DA 5-0 YAPACAĞIZ’

Burada konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Batman halkından eminiz, sizlere güveniyoruz. 14 Mayıs tarihinde Yeşil Sol Parti’nin Batman’da 5-0 yaparak, bu ülkede en büyük oranı çıkaracağına yürekten inanıyoruz. 14 Mayıs tarihinde seçimler sıradan seçimler değil, tarihi bir seçim. Bu ülkede 21 yıllık AKP MHP iktidarının yaptığı zulümlerin ve hukuksuzların artık son bulacağı, bir değişim ve dönüşümün yaşanacağı, geleceğimizin adaletle, hukukla, barışla, özgürlükle sınanacağı önemli bir sınav olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.