SP’den İsrail’e suç duyurusu

SP’den İsrail’e suç duyurusu

Gündem Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı,  İsrailli yetkililer hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 

Saadet Partisi Batman İl Örgütü, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız Batman Adliyesi önünde, “Sözde bayrağında da belirttiği gibi Nilden Fırat'a kadar ki topraklarda Büyük İsrail'i kurmak için her yolu meşru kabul eden muharref Tevrat'ın hükümlerine göre (şeriatla) idare edilen sözde devlet akla gelir. Bağımsızlığını ilan ettiği 1948 yılından bu yana sürekli işgal ve tehcirle bugünkü sınırlarına ulaştı. Bu zaman zarfında o toprakların asıl sahibi olan Filistinlilere yapmadığı katliam, yapmadığı tehcir yapmadığı zulüm kalmadı. Büyük İsrail hedefine ulaşabilmek için kundaktaki bebekten yaşlı kadın-erkek ayrımı yapmadan herkesi öldürdü, öldürmeye de devam ediyor. Uluslararası hukukun koruması altında olan ve dokunulmazlığa sahip hastaneyi bile bombaladılar ve çoğunluğu bebek ve çocuk olmak üzere yüzlerce insanı katlettiler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.