Başkan Çiftçi’den Depremzede aileler için çağrı

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’a gelen depremzede ailelerin geçimlerini sağlamak için iş ihtiyaçlarının olduğunu ve bu konuda herkesi yardımcı olmaya davet etti.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2023 16:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’a gelen depremzede ailelerin geçimlerini sağlamak amacıyla işe ihtiyaçları olduklarını ve çalışmak istedikleri hakkında bilgiler ve istek aldıklarını dile getirerek başta üyelerine sonra tüm vatandaşlara bu konuda yardımcı olmaları için çağrıda bulundu.

‘İŞ İMKANI SAĞLAYALIM’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Deprem bölgelerinden ilimize yerleşen depremzede ailelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu ailelerimizden kendi geçimlerini sağlamak için çalışmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Esnaflarımızdan ihtiyacı olanlar bu konuda yardımcı olabilseler çok iyi olur. Bu hayırlı işte yardımcı olmak isteyenler Esnaf ve Sanatkarlar odasının Alo Esnaf hattı 05550747370 numarasını arayarak veya mesaj atarak bildirmelerini istiyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu konuda yardımcı ve aracı olmak istiyoruz. Milletimiz ve İlimiz için elimizden ne gelirse yapacağız ve yapmalıyız. İlimize bu konuda destek olmak yakışır. İstek ve sıkıntılar bize geldikçe bizlerde Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnaflarımızla paylaşıp desteklerini isteyeceğiz. Gün birlik olma ve sıkıntıları birlikte aşma günüdür. El birliği ile tüm sıkıntıları aşacağız.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.