7 yıl aradan sonra Batman’da

7 yıl aradan sonra Batman’da

Sağlık Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 16:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kadın hastalıkları ve doğum alanında Batman’da çalıştığı dönemde başarılı operasyonlarla adından söz ettiren bölgenin sevilen ve tercih edilen kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Güneş Uzun, 7 yıl aradan sonra Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde göreve başladı. 

Konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan Özel Batman Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Güneş Uzun: “7 yıl aradan sonra Batman’da olmak bizi fazlasıyla mutlu etti. 2011-2016 yılları arasında Batman’da görev yaptığımız süre zarfında kadın hastalıkları ve doğum alanında hastalarımıza yardımcı olduk. Bizleri bağrına basan ve her zaman yanımızda olan Batman insanımızın sevgisine layık olduk. Binlerce hastamızı sağlığına kavuşturduk, yüzlerce çiftimizin hayalini kurdukları çocuk özlemini gidererek, mutluluklarına ortak olduk. Şimdi tekrar Batman’dayız. Kadın hastalıkları ve doğum alanında hastalarımıza şifa dağıtmaya, özlemlerini giderip hayalini kurdukları mutlu anlara vesile olmaya geldik. Bizim için en büyük gurur kaynağı, hastalarımıza şifa dağıtarak mutluluklarına vesile olmaktır. Tekrardan “Yaşam” için “Sağlık” diyor, kadın hastalıkları ve doğum alanında hastalarımızın yanında olduğumuzu belirterek, herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.