Yapılacak olan projeleri inceledi

Yapılacak olan projeleri inceledi

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 16:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, Kozluk Belediye Başkan V. Kenan Altuner ve beraberindeki ekip ile yapılan toplantıda ilçede yapılacak projeler görüşüldü.

Kaymakamı Ekrem Güngör’ün başkanlık ettiği toplantıda Kozluk Yukarı Çarşı’da aydınlatma ve kaldırım çalışması, 15 Temmuz Parkı’nın peyzaj ile alt ve üst yapı çalışmaları, Hastaneler Bölgesi’nin ana artel yolları ve Ova Caddesi’nin asfaltlama, kilit parke döşeme ve aydınlatma çalışmaları görüşüldü. Projelerin durumları ile ilgili Batman ve Kozluk birim amirleri, park ve bahçelerden sorumlu birim amirleri ile alt ve üst yapı çalışmalarından sorumlu birim amirleri Kaymakam Ekrem Güngör’ü bilgilendirdi. Toplantı sonrasında proje kapsamında çalışma ve düzenleme yapılacak yerleri yerinde inceleyen Kaymakam Güngör, çalışmaların en kısa süre içinde başlayacağını belirtti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.