Şehit Aileleri ve Gaziler iftarda ağırlandı

Şehit Aileleri ve Gaziler iftarda ağırlandı

Gündem Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 16:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Valilik tarafından Şehit Yakınları ve Gaziler onuruna verilen iftar programında şehitlerin yakınlarını ve gazileri ağırladı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Vali Ekrem Canalp, iftar programına katılan şehit yakınlarıyla ve gazilerle bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. İftar programına; Garnizon Komutanı Hv.Tuğg. İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Adem Taşkın kamu kurum yöneticileri, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. Programın sonunda katılımcıların Ramazan Ayını tebrik eden Vali Canalp, katılımlarından dolayı başta şehit yakını ve gaziler olmak üzere herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.