Akman’dan Hasankeyflilere teşekkür

Akman’dan Hasankeyflilere teşekkür

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 13:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Hasankeyf Belediye Başkan aday adayı Bahattin Akman, kendisine gösterilen destek ve teveccühten dolayı Hasankeyf halkına teşekkür etti.

 Aday olarak gösterilmeme kararı sonrası açıklamada bulunan Akman, “2024 yerel seçimleri için AK Parti Hasankeyf Belediye Başkan aday adaylığı sürecini tamamladık. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, aday gösterilmeme kararı verilmiştir. Bu süreçte bana göstermiş olduğunuz teveccüh ve destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yoğun ilgi ve alakanız, Hasankeyf’e hizmet etme azmimi ve kararlılığımı daha da güçlendirdi. Her ne kadar aday gösterilmemiş olsam da, AK Parti’ye olan inancım ve sevgim tamdır. Partimizin her zaman yanında olmaya ve Hasankeyf’e hizmet etmeye devam edeceğim. Bu vesileyle, aday gösterilen kıymetli kardeşim Sayın Adnan Can’a başarılar diliyorum. Hasankeyf’e en güzel hizmetleri yapacağına inanıyorum. Son olarak, bu süreçte emeği geçen herkese, bana desteklerini esirgemeyen tüm partililere, Hasankeyfli hemşehrilerime ve basın mensuplarımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.