Acar muhabir Gazetemize transfer oldu

Acar muhabir Gazetemize transfer oldu

Gündem Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 16:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’ın usta gazetecisi acar muhabir Şehmus Ustabaşı, gazetemize transfer oldu. 21 yıllık deneyime sahip olan acar muhabir Şehmus Ustabaşı,  artık hem gazetemizin ortağı hem de muhabiri olarak görev alacak.

Batman’da çeşitli yerel ve ulusal medya kuruluşlarında yaptığı haberlerle adından sıkça söz ettiren usta gazetecisi acar muhabir Şehmus Ustabaşı, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu ile anlaşarak gazetemize transfer oldu. 21 yıllık meslek hayatı boyunca yurttaş gazetecilik anlayışıyla masa başı değil, sürekli sahada olan acar muhabir Ustabaşı, yaptığı haberlerle kentimizin kalkınmasında ve sorunların çözümünde önemli katkılarda bulundu. Batman Olay Gazetesi’nin gücüne güç katacak olan Batman’ın usta gazetecisi acar muhabiri Şehmus Ustabaşı’na gazetemize “Hoş Geldin” diyoruz.

#
Yorumlar (1)
Veysel
06.06.2023 20:36
Hayırlı olsun artık olay gazetesini takip edecegiz
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.