Geylani’den hummalı çalışma

Geylani’den hummalı çalışma

Siyaset Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 17:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Batman‘a bağlı Balpınar beldesinde birçok çalışmalara imza atan Belde belediye başkanı Hüseyin Geylani, yol, aydınlatma, kilit taşı ve modern bir millet bahçesi ile çalışmalara tam hız veriyor.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani,” belde’de birçok çalışmalara imza attık, bu yıl içinde Yeniköy Mahallesi'nde yaklaşık 10 bin metrekare kilit parke taşı ile beldeye ayrı bir güzellik getirdik. Beldenin birçok sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturduk. Ayrıca beldede içinde millet bahçesinin çalışmaları tam hız sürüyor. Şimdide bir kilometrelik sağlı ve sollu dekoratif aydınlatma sistemlerinin ve air led aydınlatma direkleri devreye alıp, hakkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca Beldemizin girişine yaptığımız modern yolun ardından diktiğimiz aydınlatma direklerine enerji vererek, beldemize güzel bir görünüm kazandırdık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.