Ramanlı: ‘31 Mart’ta tek derdi hizmet, huzur ve barış olan yönetimler seçilir’

Ramanlı: ‘31 Mart’ta tek derdi hizmet, huzur ve barış olan yönetimler seçilir’

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

1. Sınıf Atık Getirme Merkezinin açılışında konuşan HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, memleketin hizmet edecek insanlara ihtiyacı olduğunu belirtti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle Batman Belediyesi tarafından yapılan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışına katıldı.

‘SAYIN VALİM BİZLER SİZLERDEN RAZIYIZ’

Açılışta konuşan ve hizmet edenlerin baş üstünde yeri var diyen Ramanlı, “Sayın valimizin verdiği rakamları hepimiz kısa bir süre sonra unutacak. Ama huzurlarınızda ben sayın valime şunu ifade etmek istiyorum! Sayın valim bizler sizlerden razıyız, Allah sizlerden razı olsun. Memleketimiz için taş üstüne taş koyan kim varsa gecesini gündüzüne katan bu memleketin hizmetine, refahına, huzuruna kim katkı sunuyorsa başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır.” dedi.

“MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞAN, HİZMET EDEN VE GAYRET GÖSTERENLERİ TAKDİR EDELİM”

Açıklamasının devamında Ramanlı, Maalesef bizler sahip olduklarımızı, sahip olduğumuz zamanda kıymetini bilerek yad etmek yerine onları yolcu ettikten, gönderdikten veya kaybettikten sonra hayırla yad ediyoruz. Gelin bu tarzımızı değiştirelim. Sahip olduğumuz mülkü amirlerimiz, sayın valimiz başta olmak üzere memleketimize hizmet eden, geleceğimizin teminat altına alınması için uğraş veren, bütün müdürlerimize, bütün çalışanlarımıza henüz onlar hizmetteyken görev başındayken ve henüz bizlerleyken değer verelim takdir edelim.” diye konuştu.

“31 MART’TA TEK DERDİ HİZMET, HUZUR VE BARIŞ OLAN YÖNETİMLER SEÇİLİR”

Kayyımlara gerek kalmadan memleket için hizmet edilmesi gerektiğini vurgulayan Ramanlı, “Her gün sayın valimizi farklı bir açılışta görüyoruz. Sayın valimiz sadece valiliğin sorumluluğunu değil, kaç yıldan beri yaşıyoruz belediyenin de sorumluluğunu yapıyor. Bir değil aynı anda iki görevi icra etmeye çalışıyor ve belediyemize vekalet yapıyor. İşte önümüzde yine seçimler var. İnşallah halk sandıkta iradesini tecelli ettirirken bir daha kayyım atanması, valilerimizin işini ikiye katlamak için gece gündüz çalışmasına gerek bırakmadan temsilcilerini, yetkililerini, başkanlarını seçsin istiyoruz. Artık suni gündemlerden yorulduk. Bize fayda vermeyen tartışmalardan bezdik. Bize lazım olan hizmettir. Bize lazım olan refahtır, bize lazım olan huzurdur. İnşallah bu yapılan hizmetlerin tamamını takdirle ve teşekkürle karşılarken artık 31 Mart’ta da bizi yönetecek olan tek derdi hizmet olan, tek derdi huzur olan, tek derdi barış olan yönetimlerimizi seçeceğiz ve hep birlikte ayağa kalkacağız.” ifadelerini kullandı.

“BÖLGEMİZE KIVANÇ DUYACAĞIMIZ İDARECİLER GÖNDERİLİYOR”

Ramanlı, “Bunu ifade etmek istiyorum, daha öncede ifade ettim, son yıllarda hükümetlerimiz tarafından bölgemize atanan valilerimiz, kaymakamlarımız, müdürlerimiz kıvanç duyacağımız, gurur duyacağımız ve bizden biri olarak göreceğimiz performansta hareket ediyorlar. Bu bizim için çok ama çok büyük bir şanstır. Bu şansı tepmeyelim. Bizlerde Batmanlılar olarak, hancılar olarak, yolcularımızın performansına ayak uydurmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde biz ilerleyebiliriz, ancak bu şekilde layık olduğumuz hizmete kavuşabiliriz diyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.