Evin Türkiye İkincisi oldu

Evin Türkiye İkincisi oldu

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 13:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Antalya’da 27-29 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan Spor Toto Türkiye Kick - Boks Şampiyonasında Batmanlı Evin Sema Yılmaz, LowKick dalında Türkiye ikincisi oldu.

65 kg’da LowKick dalında Batman’ı temsil eden Evin Sema Yılmaz, alınan başarısının tesadüf olmadığını ve antrenörü Cihan Kalık’a çok şey borçlu olduğunu söyledi. Batman Spor Merkezinde sporcusu Evin Sema Yılmaz’ın düzenli olarak çalıştığını ve Türkiye şampiyonluğunu şansız bir şekilde kaçırarak ikinci olduğunu belirten antrenör Cihan Kalık; “Her Platformda Batman’ı en iyi bir şekilde temsil ediyoruz. Bunu da Antalya’daki müsabakalarda sporcumuzun Türkiye ikincisi olarak taçlandırdık. Batmanlı sporcularımızın başarılarının devamı gelecek. “ diye konuştu.  Antrenör Kalık ayrıca her alanda kendilerine destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürü Burak Eren’e ve katkısı olanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.