MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU VE İL BAŞKANI GÜR SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Mİlletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, selden etkilenen mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.

Gündem Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 19:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Su taşması sonucu ev ve iş yerlerinin su baskınına uğradığı yerleri yerinde görüp inceleyen Nasıroğlu ve Gür, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 Ev ve iş yerlerini de ziyaret eden Gür ve Nasıroğlu, vatandaşlara moral verdi.

 

Açıklamada bulunan AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, yaşanan sel felaketinde en çok etkilenen mahalleleri ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Su baskınına uğrayan yerleri yerinde incelediklerini ve selden etkilenen vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Gür, afetin etkilerini ortadan kaldırmak için devlet ve milletin el ele vererek çalıştığını sözlerine ekledi.

 

Gür, " Selden etkilenen  vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vefat eden kardeşlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemîl niyaz ediyorum. Rabbim, memleketimizi ve milletimizi her tür felaket ve musibetten muhafaza buyursun." Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.