Akupunktur tedavisi başladı

Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde Hacamat Terapisi ve Ozon Terapisine ek olarak Akupunktur (Geleneksel Çin Tıbbı) uygulamasına başlandı.

Sağlık Yayın: 28 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 28.02.2023 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi, GETAT (geleneksel ve tamamlayıcı tıp) ünitesi büyüyor. GETAT ünitesinde uygulanmakta olan Kupa (hacamat) Terapisi ve Ozon Terapisine ek olarak Akupunktur (Geleneksel Çin Tıbbı) uygulamasına da başlandı. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız randevuyu MHRS üzerinden veya 182’yi arayarak alabilir.

RANDEVULAR MHRS 182 ÜZERİNDEN

Akupunktur tedavisini uygulayan Dr. Ömer Faruk Dursun, “Geleneksel Çin Tıbbı; hastayı beden, zihin ve ruh sağlığı yönüyle bir bütün olarak ele alır ve bu bütüne çevresel faktörlerin etkisini de araştırarak değerlendirir. Sağlıklı yaşamın sürdürülmesinin yanı sıra birçok hastalığın iyileştirilmesinde etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir uygulamadır”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.