GELECEK PARTİSİ 2. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Akgül Pastanesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Genel Kurulu’na, Divan Başkanlığını Mehmet Karataş, Sezer Azrak, Melike Bozkurt ve İlyas Teymur’un yaptığı gözlemlendi.

Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 19:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Genel Kurul’a, Batman Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Güneş, İyi Parti Başkan Vekili A.Vahap Demir, Osmanlı Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Gelecek Partisi ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı.

 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulkerim Akgül, yaptığı açılış konuşmasında, “Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendi’ye Batman’dan sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Akgül, Gelecek Partisi’nin siyasi etiği, birleştirici ve ötekileştirmeyen ilkeli siyaset anlayışını vurgulayarak, “Bizim için önemli olan, maddiyatın ötesinde liyakat ve dürüstlük ilkelerini öne çıkarmaktır. Güçlü teşkilatımız her zaman mazlumun yanında yer almıştır.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.