Cizre bulvarı asfaltlanıyor

Cizre bulvarı asfaltlanıyor

Gündem Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 15:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) çalışmaları kapsamında altyapısı tamamlanan alanlarda üstyapı çalışmalarına hız veriyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 2023 yılı sonuna kadar hedeflediği 120 bin ton asfaltın 65 bin tonunu kent merkezindeki alanlarda kullandı.

KURUMLAR ALTYAPIYI TAMAMLADIKTAN SONRA BELEDİYE ASFALTLIYOR

Batman genelindeki sokak, cadde ve bulvarlardaki asfalt serim çalışmaları öncesi, altyapıda hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türk Telekom İnternet, Dicle EDAŞ Elektrik kurumlarının çalışmalarını tamamlanmasının ardından harekete geçen Batman Belediyesi, hızlı ve seri bir şekilde asfaltlama çalışmasını gerçekleştirerek sağlıklı bir trafik ortamı sağlamayı hedefliyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Cudi Mahallesi Cizre Bulvarı'nın 800 metre uzunluğunda ve yaklaşık 11 bin metrekarelik alanda 2 bin 100 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.